ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τοποθέτηση του Μάριο Ντράγκι ότι η Ιταλία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις σχολίασε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σε συνέντευξή του στους Financial Times, ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μία φορά τις διαθέσεις του απέναντι στην τρόικα.
Σύμφωνα με προδημοσίευση αποσπασμάτων της συνέντευξης, ο Ρέντσι είπε ότι συμφωνεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας όταν λέει ότι η Ιταλία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, «αλλά το πώς θα τις προωθήσουμε θα το αποφασίσω εγώ, όχι η τρόικα, ούτε η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας πρόσθεσε ότι «θα προχωρήσει ο ίδιος στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, διότι η Ιταλία δεν χρειάζεται άλλους να της εξηγήσουν τι να κάνει».
Ο Ρέντσι εμφανίστηκε καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνησή του θα οδηγήσει την Ιταλία εκτός της οικονομικής κρίσης» και ότι η χώρα του «έχει λαμπρό μέλλον, τα δημοσιονομικά της είναι υπό έλεγχο και οι φόροι θα συνεχίσουν να μειώνονται».























































