ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπερνάρ Καζνέβ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρχικά η αποκάλυψη έγινε από Γάλλο υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών Ασφαλείας, ότι περίπου 900 Γάλλοι πολίτες έχουν πάει στα πεδία μάχης της Μέσης Ανατολής και της Μεσοποτομίας και έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Παρά τις προσπάθειες των γαλλικών Αρχών να αποθαρρύνουν τους νέους από την ένταξή τους σε αυτές τις ένοπλες οργανώσεις, τα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ δείχνουν ότι όλο κι αυξάνεται ο αριθμός των νεαρών Γάλλων μουσουλμάνων που φεύγουν για τη Συρία.
“Σήμερα υπάρχουν κοντά 900 από τη Γαλλία που συμμετέχουν στο Ισλαμικό Κράτος, πολλοί μάλιστα πολεμάνε στη Συρία ή στο Ιράκ. Και προφανώς είναι αρκετοί και στο Ιράκ, επειδή το Ισλαμικό Κράτος, που τους στρατολόγησε, τους μεταφέρει σε όλα τα πεδία των μαχών”, είπε ο Καζνέφ στο France Info Radio.
Αξιωματούχοι των υπηρεσιών Ασφαλείας φοβούνται ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που προέρχονται από την Ευρώπη κάποια στιγμή θα σταλούν πίσω στις πατρίδες τους για να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά του τζιχάντ (ιερού πολέμου) σε ευρωπαϊκό έδαφος, σημειώνει το breitbart.com.























































