ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Κινέζος κάνει μήνυση σε νοσοκομείο της νότιας Κίνας, όταν βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο χειρουργείο μετά τη γέννηση του γιου τους.
Ο 29χρονος Λίου Χσινγκ, ζητούσε συέχεια πληροφορίες για την γυναίκα του Ζανγκ Σουν, 27 ετών, όταν τον ενημέρωσαν ότι είχαν παρουσιαστεί επιπλοκές κατά τη διάρκεια του τοκετού στο Μαιευτήριο της Ζιαντάν.
“Μου είπαν ότι βρισκόταν στο χειρουργείο, αλλά φαινόταν ότι όλα ήταν κλειστά και σαν κανείς να μην ήταν εκεί”.
Αρκετές ώρες αργότερα, έκανε φασαρία και μπήκε με τη βία στο χειρουργείο για να βρει το πτώμα της γυναίκας του με έναν καθαριστή να καπνίζει δίπλα της ένα τσιγάρο και να τρώει καρύδια.
Το μωρό επέζησε.
“Τρελαινόμουν για το τι μπορεί να συμβαίνει και οι γιατροί και οι νοσοκόμες είχαν πάει σπίτι τους, και η νεκρή γυναίκα του είχε μείνει μόνη της στο χειρουργείο μπροστά σε έναν άντρα που έτρωγε το μεσημεριανό του”, λέει ο άτυχος σύζυγος.
“Όταν πήγα στο χειρουργείο ήταν ήδη πολύ αργά και όλοι οι γιατροί είχαν εξαφανιστεί”.
Οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου λένε ότι η γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί σε καισαρική τομή, αλλά το ζευγάρι είχε αρνηθεί.
Έτσι η γυναίκα μετά τη γέννα υπέφερε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Της αφαίρεσαν τη μήτρα, αλλά δεν κατόρθωσαν να της σώσουν τη ζωή.
Ωστόσο αναγνωρίζουν ότι έγιναν λάθη και προσπαθούν να βρουν τώρα εξωδικαστική λύση με τον σύζυγο.























































