ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβύη: Οι ισλαμιστές κατηγορούν τον Χαφτάρ ότι επιτίθεται σε Τρίπολη και Μισράτα

Λιβύη: Οι ισλαμιστές κατηγορούν τον Χαφτάρ ότι επιτίθεται σε Τρίπολη και Μισράτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ισλαμική και φιλοτουρκική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας στη Λιβύη, που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, προειδοποίησε την Κυριακή ότι οι παραβιάσεις από τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA) καταστρέφουν την εύθραυστη εκεχειρία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Γκνούνου, εκπρόσωπο Τύπου του ισλαμικού καθεστώτος της Τρίπολης, οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ σφυροκόπησαν την Κυριακή την πρωτεύουσα.

Ο ίδιος κατηγόρησε, επίσης, τις δυνάμεις του Χάφταρ ότι επιχειρούν να προωθηθούν στην περιοχή Αμπουγκρέιν, η οποία βρίσκεται ανατολικά της πόλης Μισράτα, που ελέγχουν οι ισλαμιστές.

«Με τις επανειλημμένες παραβιάσεις της εκεχειρίας από τον εχθρό, ο αντίπαλος καθιστά άχρηστη την εκεχειρία» επισήμανε ο Γκνούνου, σε ανακοίνωση στα αραβικά που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Ο αξιωματούχος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τυχόν θύματα.

Λογαριασμός στο Twitter, που πρόσκειται στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA), επιβεβαιώνει τις μάχες και την προέλαση του LNA, ο οποίος αποτελεί τον στρατό της δημοκρατικά εκλεγμένης Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης.

Δείτε βίντεο από το πεδίο της μάχης στην περιοχή Αμπουγκρέιν:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα

Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr