ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ Μπένι Γκαντς επαίνεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για το ειρηνευτικό του σχέδιο για τη Μέση Ανατολή και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην εφαρμογή του μετά τις ισραηλινές εκλογές του Μαρτίου.
«Το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου είναι όντως ένα σημαντικό και ιστορικό ορόσημο», είπε ο Γκαντς σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Τραμπ.
«Αμέσως μετά τις εκλογές, θα εργαστώ για την εφαρμογή του μέσα σε μια σταθερή λειτουργική ισραηλινή κυβέρνηση, σε στενή συνεργασία με άλλες χώρες στην περιοχή μας», πρόσθεσε.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο τόνισε πως το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο «ίσως είναι ευκαιρία του αιώνα».























































