Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι ΗΠΑ για τον θανατηφόρο κοροναϊό

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι ΗΠΑ για τον θανατηφόρο κοροναϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για λόγους δημόσιας υγείας που αφορούν την φονική επιδημία του κοροναϊού τέθηκαν οι Αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι Αρχές των ΗΠΑ θα απαγορεύσουν την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι τις προηγούμενες δύο εβδομάδες βρίσκονταν στην Κίνα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι αμερικανικές υγειονομικές Aρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι οι 195 Αμερικανοί που επαναπατρίστηκαν από την Ουχάν της Κίνας, λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, τέθηκαν σε υποχρεωτική καραντίνα.

«Η καραντίνα θα διαρκέσει 14 ημέρες από τη στιγμή που το αεροσκάφος αναχώρησε από την Ουχάν», δήλωσε η Νάνσι Μεσονιέρ, η διευθύντρια Νόσων του Αναπνευστικού, στο Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC).

Το αεροσκάφος έφυγε την Τετάρτη από την Κίνα και προσγειώθηκε στο Ρίβερσαϊντ στην Καλιφόρνια.

Δέκα οκτώ περιφέρειες στο Κουίνς και τη Νέα Υόρκη έλαβαν οδηγίες νωρίτερα να επιδεικνύουν προσοχή οι πολίτες τους, εάν επισκέπτονται το νοσοκομείο Elmhurst Hospital, όπου νοσηλεύεται ασθενής που ίσως φέρει τον κορονοϊού, έγραψε η Daily News.

Παράλληλα, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να διατάξουν την υποχρεωτική αποχώρηση όλων των Αμερικανών πολιτών από την περιοχή της Κίνας που βρίσκεται το επίκεντρο της επιδημίας του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με το Politico που επικαλείται δύο αξιωματούχους.

Η αμερικανική κυβέρνηση σχεδιάζει εξάλλου να απομακρύνει και άλλους Αμερικανούς πολίτες από την περιοχή την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αυτό. Ο Λευκός Οίκος απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Ινδονησία: Κινέζα πήγε να βγάλει selfie σε ενεργό ηφαίστειο και έπεσε μέσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr