ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αδερφή του Φώτη Ντούλου ξεσπά μετά την αυτοχειρία του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία λέγοντας πως δεν αυτοκτόνησε από ενοχές, αλλά απελπίστηκε από το ανελέητο κυνήγι.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε η αδερφή του αυτόχειρα Φώτη Ντούλου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.
Η Ρένα Ντούλου δήλωσε αρχικά:
«Ο αδερφός μου δεν έβαλε τέλος στη ζωή του από ενοχές.
»Ο αδερφός μου, έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί απελπίστηκε.
»Έφαγε ανελέητο κυνήγι, συνεχείς ενοχλήσεις από την αστυνομία, του είχε καταστρέψει τη ζωή του όλη αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη».
Η οικογένεια του Έλληνα ομογενή επιχειρηματία ζητάει να γίνει η δίκη του έστω και μετά τον θάνατό του, κάτι που θα είναι πρωτόγνωρο για το δικαστικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στη συνέχεια η αδερφή του Φώτη Ντούλου, πρόσθεσε:
«Εμάς, στόχος μας είναι από εδώ και πέρα να καθαρίσουμε το όνομά του και να αποκτήσουμε μία επικοινωνία με τα παιδιά του, με τα οποία μας την απαγορεύουν».
«Ο εγκέφαλος σε λίγα λεπτά από την ώρα που εισέπνευσε το μονοξείδιο του άνθρακα ήταν νεκρός.
»Δυστυχώς έπρεπε να πάρω την απόφαση, ως κοντινότερη συγγενής εγώ και ήταν τρομερά επώδυνη διαδικασία, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς», είπε στο τέλος η Ρένα Ντούλου.






















































