ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι γερμανικές τράπεζες παραπαίουν – Έχουν ελάχιστη κερδοφορία όπως οι ελληνικές

Οι γερμανικές τράπεζες παραπαίουν – Έχουν ελάχιστη κερδοφορία όπως οι ελληνικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Τράπεζες,

Στην πολύ χαμηλή κερδοφορία των γερμανικών τραπεζών εστιάζει δημοσίευμα του ιστότοπου wallstreet online-de, διαπιστώνοντας ότι τα κέρδη των γερμανικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων μετά βίας ξεπερνούν την αντίστοιχη κερδοφορία των ελληνικών τραπεζών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που βασίζεται σε στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας(Supervisory Banking Statistics), οι γερμανικές τράπεζες εμφανίζουν σημαντικά χαμηλότερη κερδοφορία σε σύγκριση με τις αμερικανικές, αλλά και εν συγκρίσει με τις τράπεζες άλλων χωρών της Ευρωζώνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι γερμανικές τράπεζες είχαν κέρδος μόλις 668,32 εκατομμυρίων ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2019.

Αυτό τις τοποθετεί στο επίπεδο των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες κατά την ίδια περίοδο κατέγραψαν κέρδη 656,37 εκατ. ευρώ.

Προς σύγκριση: τα κέρδη των γαλλικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κατά την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 22,862 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Εποπτικής Τραπεζικής Αρχής της ΕΚΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας δεν ξεχνά τη σφαγή στο Δίστομο (10/6/1944): Η Γερμανία ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει!

Χανιά: Σύλληψη 56χρονου Γερμανού με την κατηγορία της κατασκοπείας

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Πώς χάθηκε η Κύπρος! – Ο ρόλος της γερμανικής κατασκοπείας και των φιλογερμανών

Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr