ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αμμόχωστος, Βαρώσια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεβασμό των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Αμμόχωστο ζητά η Ουάσιγκτον, λέγοντας, παράλληλα, ότι οι μονομερείς ενέργειες για άνοιγμα ή εποικισμό των Βαρωσίων δεν συμβάλλουν στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κύπρο «η πολιτική μας για τα Βαρώσια δεν έχει αλλάξει.
»Κάθε μονομερής ενέργεια για άνοιγμα των Βαρωσίων ή για εποικισμό της πόλης με ανθρώπους πέραν των νομίμων κατοίκων της δεν θα συνέβαλλε στην επανέναρξη των συνομιλιών για λύση και θα ήταν αντίθετη με τα ψηφίσματα 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
»Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσβλέπουν στον σεβασμό αυτών των ψηφισμάτων από όλα τα μέρη».
Σεβασμό στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας για την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου ζήτησαν χθες με δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ και εκπρόσωποι των Πρεσβειών της Ρωσίας και της Γαλλίας και της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας στην Κύπρο, σχολιάζοντας τις τελευταίες κινήσεις και δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων για την περίκλειστη πόλη.























































