ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βασική υπόθεση παραμένει ότι ο κοροναϊός μπορεί να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος Μαρτίου και ότι ο αρνητικός αντίκτυπος στην κινεζική οικονομία θα περιοριστεί κυρίως στο πρώτο τρίμηνο.
Αυτό αναφέρει η UBS, η οποία σχολιάζει ότι οι αγορές μετοχών εμφανίζουν έντονη μεταβλητότητα, καθώς ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωνοϊού στην επαρχία Hubei της Κίνας έφθασε τις 14.840.
Όμως, η μεγάλη αύξηση των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων ήταν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα μιας αλλαγής στη μεθοδολογία μέτρησης και όχι στην επιτάχυνση των ποσοστών μόλυνσης, καθώς η επαρχία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί νέες μεθόδους, οι οποίες μπορούν να αποδώσουν αποτελέσματα σε λίγα μόνο λεπτά παρά τις ημέρες που χρειάζονται για την επεξεργασία αποτελεσμάτων.
Η UBS θεωρεί τη νέα προσέγγιση ως θετικό σημάδι αυξημένης διαφάνειας, που θα βοηθήσει την Κίνα να καταπολεμήσει τη μόλυνση.
Οι πρόσθετοι πόροι που αφιερώνονται στο Hubei, συμπεριλαμβανομένων των νέων και προσωρινών νοσοκομείων και χιλιάδων περισσότερων γιατρών, είναι πλέον λειτουργικοί.
Η βασική της υπόθεση παραμένει ότι ο ιός μπορεί να ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι το τέλος Μαρτίου και ότι ο αρνητικός αντίκτυπος στην κινεζική οικονομία θα περιοριστεί κυρίως στο πρώτο τρίμηνο, με την ανάκαμψη να αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο.
Αναφορικά με τα εταιρικά κέρδη, η UBS αναμένει ότι η άνοδος των εταιρικών κερδών θα είναι σχετικά μέτρια και της τάξεως του 10% στην Κίνα φέτος, ενώ η βασική της υπόθεση παραμένει για διψήφια αύξηση των κερδών της Ασίας, εκτός Ιαπωνίας, και των αναδυόμενων αγορών, ξεπερνώντας τις αναπτυγμένες αγορές.























































