Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο κοροναϊός ήταν βιολογικό όπλο που φτιαχνόταν στη Βουχάν

Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο κοροναϊός ήταν βιολογικό όπλο που φτιαχνόταν στη Βουχάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αγωγή ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατατέθηκε στις ΗΠΑ έναντι των κινεζικών Αρχών για το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αγωγή κατατέθηκε από τον Αμερικανό δικηγόρο Λάρι Κλέιμαν και την Ομάδα Εμπιστοσύνης Freedom Watch μαζί με την εταιρεία Texas Buzz Photos κατά της κινεζικής κυβέρνησης, του κινεζικού στρατού, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Βουχάν (της περιοχής που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού), του επικεφαλής του Ινστιτούτου Σι Ζενγκλί και της αρχηγού του στρατού, Τζεν Γουέι.

Οι ενάγοντες ζητούν 20 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που είναι μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Κίνας, υποστηρίζοντας ότι ο κορονοϊός είναι το αποτέλεσμα βιολογικού όπλου που εκπόνησαν οι κινεζικές Αρχές.

Σύμφωνα με το Business Today, στην αγωγή που κατέθεσαν, κατηγορούν την Κίνα -μεταξύ άλλων- για συνέργεια και συνωμοσία που οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων, την παροχή υλικής στήριξης σε τρομοκράτες, συνωμοσία για να προκαλέσει τραυματισμούς και θάνατο Αμερικανών πολιτών, αμέλεια και επίθεση.

Υποστηρίζουν ότι ο ιός ξέφυγε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Βουχάν και δηλώνουν ότι ο COVID-19 «σχεδιάστηκε» από την Κίνα για να σκοτώσει μαζικά πληθυσμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγωγή αναφέρει ότι τα βιολογικά όπλα απαγορεύτηκαν το 1925 και ως εκ τούτου ένα τέτοιο βιολογικό όπλο είναι μαζικής καταστροφής που σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Μάλιστα, οι ενάγοντες επικαλούνται δημοσιεύματα ότι υπάρχει ένα μόνο εργαστήριο μικροβιολογίας στην Κίνα που χειρίστηκε προηγμένους ιούς, όπως ο νέος κορονοϊός – και αυτό είναι στη Βουχάν και ισχυρίστηκαν επίσης ότι οι Κινέζοι γιατροί και οι ερευνητές που μίλησαν για τον κορονοϊό και «χτύπησαν συναγερμό σε όλο τον κόσμο» τώρα πια έχουν «σιωπήσει».

Πρόσθεσαν ότι η απελπισία της στρατηγού Τσεν να αποφύγει τον ιό ήταν τέτοια που χορήγησε στην ίδια και σε έξι μέλη της ομάδας της πιθανό εμβόλιο που δεν είχε δοκιμαστεί ακόμα.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι όλοι οι κατηγορούμενοι συνεργάζονταν για τη διαιώνιση της «διεθνούς τρομοκρατίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

Ισραήλ-Πολεμικό Συμβούλιο: Απόφαση για «χτύπημα» κατά του Ιράν – Ίσως και τη Δευτέρα τα αντίποινα

Την έβγαλε για φαγητό, τη σκότωσε, τη διαμέλισε με πριόνι και την έκαψε

45χρονη δασκάλα «πιάστηκε» με 17χρονο μαθητή γυμνοί – Ο έφηβος το έβαλε στα πόδια με το βρακί

Οι μουλάδες με την ουρά στα σκέλια – Οι «τζάμπα μάγκες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr