ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μάικ Πενς, Ντόναλντ Τραμπ,

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τα νέα μέτρα ασφαλείας για την εξάπλωση του κορονοϊού, τα οποία αφορούν άμεσα τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.
Θέλοντας να αποφύγουν περιπτώσεις όπως αυτή του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είχε νοσήσει (με ήπια συμπτώματα) από τον Covid-19, στον Λευκό Οίκο έλαβαν νέα, αυστηρά μέτρα, για όσους πρόκειται να βρεθούν κοντά στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, η εξέταση στην οποία θα υποβάλλονται όσοι συναντούν έναν εκ των δύο (ή και τους δύο) Αμερικανών πολιτικών, θα είναι παρόμοια με εκείνη που έκανε την Πέμπτη ο Τραμπ.
Μία μέθοδος που δίνει αποτέλεσμα εντός 15 λεπτών.
Φυσικά, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ειδικοί είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό μπορεί να τον μεταδώσουν χωρίς καν να γνωρίζουν ότι είναι φορείς ή πριν εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, οι Τραμπ και Πενς έχουν εξεταστεί δύο φορές για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.






















































