ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο εβδομάδες απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού στο Ντουμπάι που έχει «ζέστα»

Δύο εβδομάδες απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού στο Ντουμπάι που έχει «ζέστα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι επιβάλλει πλήρη περιορισμό για δύο εβδομάδες με τα μέτρα να ισχύουν από την Κυριακή προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις στο εμιράτο και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, επικαλούμενο την Ανώτατη Επιτροπή Κρίσης και Διαχείρισης Καταστροφών.

Το Ντουμπάι προειδοποίησε ότι η κυκλοφορία και οι μετακινήσεις θα περιοριστούν σημαντικά και θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον των παραβατών, μετέδωσε το WAM, προσθέτοντας ότι τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία καθώς και οι υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και φαρμάκων θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Η πλούσια σε πετρέλαιο ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει αναφέρει μια ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού με αρκετές εκατοντάδες ανθρώπων να έχουν διαγνωστεί με τον ιό από την 1η Απριλίου και έναν συνολικό αριθμό 1.505 κρουσμάτων.

Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία στο Ντουμπάι είναι άνω των 25 βαθμών Κελσίου, σήμερα Κυριακή 32 βαθμοί Κελσίου, αυτό όμως δεν φαίνεται να αναχαιτίζει τον κορωνοϊό.

Και δεν αναχαιτίζει τον κορωνοϊό διότι εκεί κάτω όλοι ζούνε μέσα σε κλιματιζόμενα περιβάλλοντα.

Άρα, τα ευχολόγια του κ. Τσιόρδα ότι άνω των 25 βαθμών Κελσίου ο ιός δεν αντέχει καταρρίπτονται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία – Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι

Ο Πρόεδρος των Εμιράτων (ΗΑΕ) καταδίκασε το μακελειό στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία

Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση

Η Ελλάδα γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης και του Κόλπου – Ο πρίγκιπας διάδοχος του Άμπου Ντάμπι στην Αθήνα

Πούτιν: «Ναι» στην επανέναρξη των τριμερών συνομιλιών ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr