ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μπαν Κι Μουν, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, δεν κρύβει την αγανάκτησή του για τις αποτρόπαιες πράξεις των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.
«Είμαι ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τις πληροφορίες που προέρχονται από το Ιράκ και κάνουν λόγο για σφαγές αμάχων από το Ισλαμικό Κράτος», δήλωσε στο πλαίσιο της Έκτης Διάσκεψης της Συμμαχίας των Πολιτισμών των Ηνωμένων Εθνών, που διεξάγεται στο Μπαλί της Ινδονησίας.
«Κοινότητες ολόκληρες που ζούσαν εδώ και γενιές στο βόρειο Ιράκ πιέζονται να φύγουν υπό την απειλή του θανάτου μόνο και μόνο εξαιτίας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων», πρόσθεσε.
Η σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, εκτέλεσε την Τετάρτη και την Πέμπτη περισσότερους από 160 Σύρους στρατιώτες στην επαρχία Ράκα (βόρεια Συρία) την οποία ελέγχει, σύμφωνα με τον Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντή του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο ΟΗΕ κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος για «εθνοτικές και θρησκευτικές εκκαθαρίσεις» και έχει καλέσει τη διεθνή κοινότητα να μην αφήσει ατιμώρητα αυτά τα εγκλήματα.























































