Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Χάος» με σύμβουλο του Τραμπ που δεν ήξερε τι σημαίνει Covid-19

«Χάος» με σύμβουλο του Τραμπ που δεν ήξερε τι σημαίνει Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε σύγχυση με τα λεγόμενά της… υποδήλωσε ότι η ασθένεια Covid-19, την οποία προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, μπορεί να είναι η πολλοστή επιδημία αυτού του τύπου ιού, κατηγορώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΫ) για έλλειψη διαφάνειας.

«Επιστήμονες και γιατροί λένε ότι μπορεί να υπάρξουν νέα κύματα αργότερα, ότι αυτό μπορεί να επανέλθει το φθινόπωρο σε πιο περιορισμένη μορφή», εξήγησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ μιλώντας στο δίκτυο Fox News.

«Αυτή είναι η Covid-19, όχι η Covid-1 και θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι (του ΠΟΫ) υπεύθυνοι για γεγονότα και αριθμούς ήταν έτοιμοι για να την πολεμήσουν, πρόσθεσε δείχνοντας να υπονοεί ότι το 19 αναφερόταν στον αριθμό των επιδημιών αυτού του τύπου και όχι στο έτος εμφάνισης αυτού του νέου κορονοϊού, το 2019» είπε.

«Ο ΠΟΫ είπε ψέματα»

Η πιστή συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι μαζί του από την προεκλογική εκστρατεία του 2016, δικαιολόγησε την απόφαση του Αμερικανού πρόεδρου να αναστείλει τη συνδρομή της Ουάσινγκτον στον προϋπολογισμό του ΠΟΫ, τον οποίο ο Τραμπ κατηγορεί για κακοδιαχείριση.

«Η ελάχιστη απόδοση της επένδυσης θα ήταν ο ΠΟΫ να είναι ειλικρινής όσον αφορά την προέλευση του ιού στην Ουχάν, όσον αφορά τη μετάδοσή του μεταξύ ανθρώπων», εξήγησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ.

«Ο ΠΟΥ είπε ψέματα ή δεν ήταν διαφανής σε σχέση με αυτά τα θέματα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες επλήγησαν τόσο σκληρά» ακούγοντας τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο», τόνισε η σύμβουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γάζα: Ο αμερικανικός στρατός ολοκλήρωσε την κατασκευή του τεχνητού λιμανιού για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας

Οι Αμερικανοί δεν έστειλαν 1.800 βόμβες στο Ισραήλ για να μην «πέσουν» στη Ράφα

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Λευκός Οίκος: Απαράδεκτο το Ισραήλ να κλείνει σημεία εισόδου της βοήθειας στη Γάζα

Ρωσία: Ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο με τη Δύση – Γυμνάσια με πυρηνικά όπλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr