Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβύη: Νεκρός ο επικεφαλής πληροφοριών του καθεστώτος Σαράτζ στην Τρίπολη

Λιβύη: Νεκρός ο επικεφαλής πληροφοριών του καθεστώτος Σαράτζ στην Τρίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός είναι ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών του ισλαμικού καθεστώτος της Τρίπολης της Λιβύης, υποστράτηγος Αμπντουλκαντέρ Αλ Τουχάμι.

Ο αντίπαλος Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ υποστηρίζει ότι ο υποστράτηγος συνελήφθη και εκτελέστηκε από τους παραστρατιωτικούς της Ταξιαρχίας Αλ Ναουάσι, μιας ισλαμικής ένοπλης δύναμης που υποστηρίζει το καθεστώς του Φαγιέζ αλ Σαράτζ.

Η ισλαμική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Φαγιέζ αλ Σαράτζ υποστηρίζει ότι ο Αμπντουλκαντέρ Αλ Τουχάμι πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Η Ταξιαρχία Αλ Ναουάσι είναι μια από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που ελέγχουν την πρωτεύουσα Τρίπολη.

Μέλη της έχουν αναλάβει ηγετικούς ρόλους στον «στρατό» και την «αστυνομία» του ισλαμικού καθεστώτος, που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και υποστηρίζεται από την Τουρκία, το Κατάρ και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Οι σχέσεις του καθεστώτος Σαράτζ με την Ταξιαρχία Αλ Ναουάσι δεν είναι και οι καλύτερες αυτή την περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Ο πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής στην Αθήνα – Τι συζητήθηκε με Γεραπετρίτη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr