ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός είναι ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών του ισλαμικού καθεστώτος της Τρίπολης της Λιβύης, υποστράτηγος Αμπντουλκαντέρ Αλ Τουχάμι.
Ο αντίπαλος Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ υποστηρίζει ότι ο υποστράτηγος συνελήφθη και εκτελέστηκε από τους παραστρατιωτικούς της Ταξιαρχίας Αλ Ναουάσι, μιας ισλαμικής ένοπλης δύναμης που υποστηρίζει το καθεστώς του Φαγιέζ αλ Σαράτζ.
Η ισλαμική κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Φαγιέζ αλ Σαράτζ υποστηρίζει ότι ο Αμπντουλκαντέρ Αλ Τουχάμι πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Η Ταξιαρχία Αλ Ναουάσι είναι μια από τις παραστρατιωτικές οργανώσεις που ελέγχουν την πρωτεύουσα Τρίπολη.
Μέλη της έχουν αναλάβει ηγετικούς ρόλους στον «στρατό» και την «αστυνομία» του ισλαμικού καθεστώτος, που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και υποστηρίζεται από την Τουρκία, το Κατάρ και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Οι σχέσεις του καθεστώτος Σαράτζ με την Ταξιαρχία Αλ Ναουάσι δεν είναι και οι καλύτερες αυτή την περίοδο.























































