ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
Ιράν προς Χεζμπολάχ: Προετοιμαστείτε τώρα για πόλεμο
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Ρωσία: Η απόφαση για το πολιτικό άσυλο στον Άσαντ είναι οριστική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι νεκροί στις ΗΠΑ από το νέο κορωνοϊό ξεπέρασαν τους 80.000 σύμφωνα με το Reuters την ώρα που όλο και περισσότερες πολιτείες πάνε προς χαλάρωση των μέτρων.
Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι υψηλότερος από εκείνον που προκαλεί η εποχιακή γρίπη εδώ και πάνω από μισό αιώνα.
Οι νεκροί είναι επίσης περισσότεροι απ’ όσους καταγράφηκαν κατά τα πρώτα 11 χρόνια της επιδημίας του AIDS, από το 1981 μέχρι το 1992.
Τα κρούσματα σε όλες τις ΗΠΑ ξεπερνούν το 1,3 εκατομμύριο και αυξάνονται σε Πολιτείες όπως το Μισισίπι, η Μινεσότα και η Νεμπράσκα, γεγονός που υπογραμμίζει τον κίνδυνο ενός νέου κύματος της ασθένειας.
Αντίθετα, τα κρούσματα μειώνονται στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσι, τις Πολιτείες που βρέθηκαν στο επίκεντρο της πανδημίας και μετρούν σχεδόν τους μισούς νεκρούς στις ΗΠΑ μέχρι σήμερα.
Οι δύο αυτές Πολιτείες έχουν επιβάλει κάποια από τα αυστηρότερα μέτρα καραντίνας σε όλη τη χώρα.






















































