ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Κύπρος, Λιβύη, Νίκος Χριστοδουλίδης, Σάμεχ Σούκρι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Κυριακή οι υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Αιγύπτου, Νίκος Χριστοδουλίδης και Σάμεχ Σούκρι, κατά την οποία επισκόπησαν τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσόγειου, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατάσταση στη Λιβύη και τις εκεί τουρκικές ενέργειες, που κλιμακώνουν την ένταση στη χώρα και ενισχύουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Σούκρι συμφώνησαν ως προς την αναγκαιότητα άμεσης κατάπαυσης πυρός και επιστροφής στην πολιτική διαδικασία, βάσει των Συμφωνηθέντων της Διάσκεψης του Βερολίνου και των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένου του ψηφίσματος 2510.
Ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε εκ νέου την πλήρη υποστήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Πρωτοβουλία του Καΐρου, που ενισχύει και υποβοηθάει την υλοποίηση των Συμπερασμάτων του Βερολίνου και των προνοιών των προαναφερθέντων ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.























































