Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόρη ζητάει να μην ψηφίσουν τον πατέρα της γιατί είναι ακροδεξιός

Κόρη ζητάει να μην ψηφίσουν τον πατέρα της γιατί είναι ακροδεξιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα πιστεύω της πάνω από τους οικογενειακούς δεσμούς έβαλε μια κοπέλα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, καθώς προέτρεψε τους ψηφοφόρους να μην προτιμήσουν τον ακροδεξιό πατέρα της, που είναι υποψήφιος με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων για εκπρόσωπος της πολιτείας.

Η Στέφανι Ρέγκαν με ανάρτησή της στο twitter ζήτησε από τους πολίτες να ψάξουν πρώτα γι’ αυτόν και να διαβάσουν τις απόψεις του πριν τον υποστηρίξουν, αφήνοντας πολλούς έκπληκτους με την κίνησή της αυτή, όπως γράφει το news247.gr.

Όσον αφορά στον πατέρα Ρόμπερτ Ρέγκαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκστρατείας του, είναι Χριστιανός που πιστεύει στη Βίβλο, πλήρως αντίθετος με τις αμβλώσεις χωρίς εξαίρεση, πιστεύει ότι το κίνημα Black Lives Matter είναι μαρξιστικό, έχει αμφιβολίες ότι ο συστημικός ρατσισμός είναι υπαρκτός ενώ διατείνεται ότι είναι ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δήλωση που έκανε στην σελίδα του μετά την έκταση που πήρε το θέμα, τονίζει ότι είναι χαρούμενος που η κόρη του μίλησε και εξέφρασε την άποψή της.

Σε συνέντευξη που έδωσε πάντως στο Hill, ο μπαμπάς υποστήριξε ότι η κόρη του μυήθηκε σε αυτή την μαρξιστική, κομμουνιστική ιδεολογία όταν μπήκε στο πανεπιστήμιο ενώ ερωτηθείς τι την οδήγησε να εκφράσει online την άποψή της, απάντησε ότι «το μεγάλο της θέμα είναι ο συστημικός ρατσισμός».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr