Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικό θωρακισμένο έλιωσε σαν κονσερβοκούτι όταν επλήγη από ρωσικό αντιαρματικό

Τουρκικό θωρακισμένο έλιωσε σαν κονσερβοκούτι όταν επλήγη από ρωσικό αντιαρματικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατάσχεσαν ένα τουρκικό θωρακισμένο όχημα στη Συρία και το μετέφεραν να το μελετήσουν στη Ρωσία. Το τουρκικό θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Πρόκειται για ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού ACV-15 της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας FNSS Savunma Sistemleri A.Ş που καταστράφηκε από μια ρωσική αντιαρματική ρουκέτα ATGM (που χρησιμοποιείται ενεργά από τον συριακό στρατό για να αποκρούσει τις τουρκικές επιθέσεις και τους τζιχαντιστές) και αυτό τεκμηριώθηκε μέσω φωτογραφιών και βίντεο που λήφθηκαν από Ρώσους στρατιωτικούς συντάκτες.

Η ρωσική αντιαρματική ρουκέτα όχι μόνο κατέστρεψε το όχημα με επιτυχία, αλλά και έλιωσε την ασπίδα του, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Συρία.

Το τεράστιο μαύρο σημείο στον φράκτη από σκυρόδεμα, είναι μέρος της λιωμένης πανοπλίας, το οποίο δείχνει ότι το ρωσικό όπλο είναι καλό για την αντιμετώπιση αυτών των τουρκικών θωρακισμένων οχημάτων και ότι τα τουρκικά είναι κονσερβοκούτια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη στο Παρίσι η παλαιστινιακής καταγωγής Ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν για υπόθεση τρομοκρατίας· βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Δημοσίευμα YNET: Όχλοι αριστεριστών στην Αθήνα φωνάζουν «Χεζμπολάχ-Χεζμπολάχ» – Ο Χάρης Δούκας κατηγορείται ότι επιτρέπει τον αντισημιτισμό

Το Ισλαμικό Κράτος υποκινεί εμπρησμούς σε συναγωγές

Ουκρανία: Ρωσική μαζική επίθεση με drones και πυραύλους δέχτηκε το Κιέβο

Αρακτσί σε Λαβρόφ: Ένα ψήφισμα του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ θα επιδεινώσει την κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr