ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραματικός ΠΟΥ: Ο κορωνοϊός είναι εκτός ελέγχου

Δραματικός ΠΟΥ: Ο κορωνοϊός είναι εκτός ελέγχου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάνοντας μια αποτίμηση της κατάστασης παγκοσμίως για την εξάπλωση της νόσου Covid-19.

Τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού αγγίζουν σχεδόν τα 12 εκατομμύρια με τον αριθμό τους να έχει διπλασιαστεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ προειδοποιεί ότι ο ιός δεν είναι υπό έλεγχο.

«Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus τόνισε ότι ο ιός δεν είναι υπό έλεγχο «στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη κι ότι η κατάσταση «επιδεινώνεται».

»Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί πάνω από 11,8 εκατομμύρια κρούσματα ανά την υφήλιο», γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Εν μέσω πανδημίας αυξάνονται σημαντικά τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Βραζιλία, επισημαίνει ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ.

Διευκρίνισε επίσης ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού δεν έχει ακόμη φτάσει στο αποκορύφωμά της καθώς τα μέτρα περιορισμού χαλάρωσαν για να διευκολύνουν τα διεθνή ταξίδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται – Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία

Εμιράτα (ΗΑΕ): Πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του Χανταϊού, δηλώνουν οι Αρχές

Τι είναι ο χανταϊός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους σε κρουαζιερόπλοιο

Οι ΗΠΑ αποχωρούν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr