ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστρία, Αυστριακή Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Κατασκοπεία, Μόσχα, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία μετά την απέλαση Ρώσου διπλωμάτη που υπηρετούσε στην Βιέννη και ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση κατασκοπείας αυστριακής εταιρίας υψηλής τεχνολογίας, αποφάσισε ως αντίποινα να απελάσει έναν Αυστριακό διπλωμάτη από την Μόσχα.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του στον πρέσβη της Αυστρίας στην Μόσχα Γιοχάνες Άιγκνερ, για την αβάσιμη απόφαση της Αυστρίας να ανακαλέσει την διαπίστευση του Ρώσου διπλωμάτη, όπως αναφέρεται την ανακοίνωση που εξέδωσε.
Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Ρωσία, με γνώμονα την αρχή της αμοιβαιότητας, κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο (persona non grata) διπλωμάτη της πρεσβείας της Αυστρίας στην Μόσχα, μετά την απόφαση για την απέλαση Ρώσου διπλωμάτη από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Βιέννη.























































