ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Σπαν, Γερμανία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πέτερ Αλτμάιερ,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ δήλωσε ότι οι πολέμιοι των μέτρων κατά του κορωνοϊού, οι οποίοι προσέβαλαν και έφτυσαν τον υπουργό Υγείας Γενς Σπαν, παραβίασαν το Σύνταγμα.
Ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter από έναν δημοσιογράφο της εφημερίδας Bild, δείχνει ένα πλήθος πολλών δεκάδων ανθρώπων να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «Ντροπή!» την ώρα που ο Σπαν αποχωρούσε από ένα κτίριο στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ, το Σάββατο, έπειτα από μια προεκλογική του εμφάνιση με το κόμμα του, τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU).
Ο Σπαν προσέγγισε το πλήθος κάνοντας μια χειρονομία που έδειχνε ότι επιθυμεί να μιλήσει, αλλά στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, ενώ το γιουχάισμα συνεχιζόταν.
Όποιος φτύνει και παρενοχλεί δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς παραβιάζει το γερμανικό Σύνταγμα και θέτει εαυτόν στο περιθώριο, έγραψε στο Twitter ο Αλτμάιερ.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Rheinische Post ο Σπαν, η κοινωνία μπορεί να παραμείνει ενωμένη μόνο αν υπάρχει διάλογος με εκείνους που αντιτίθενται στα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.
«Αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν και οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να ακούσουν.
»Όταν ο κόσμος φωνάζει, φτύνει και προσβάλλει ο ένας τον άλλον, απλώς δεν λειτουργεί», πρόσθεσε.
Το Σάββατο, η Αστυνομία διέλυσε διαδήλωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων που διαμαρτύρονταν κατά των περιορισμών λόγω κορωνοϊού στην πρωτεύουσα, το Βερολίνο, και συνέλαβε 300 διαδηλωτές όταν αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα και να κρατήσουν αποστάσεις όπως τους ζητήθηκε.























































