ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Δαμασκός: Εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο του Εμανουέλ Μακρόν - Τρεις νεκροί 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πηγές της συριακής φιλοτουρκικής ισλαμιστικής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την Κυριακή θέσεις των τζιχαντιστών στα βορειοδυτικά της Συρίας.
Επρόκειτο για τους πιο εκτεταμένους βομβαρδισμούς από την επίτευξη της ειρηνευτικής συμφωνίας Τουρκίας – Ρωσίας που τερμάτισε τις πολεμικές συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας, πριν από έξι μήνες.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα μαχητικά έπληξαν τα δυτικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ, ενώ πυρά βαρέως πυροβολικού έπληξαν την ορεινή περιοχή Τζάμπαλ αλ-Ζαουίγια στα νότια του Ιντλίμπ, από θέσεις πυροβολικού του συριακού στρατού, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα.























































