ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο άφησε την τελευταία της πνοή αφού δέχτηκε επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα και η τοπική Αστυνομία αναζητά έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της.

Η Σανβέρ Νικαέλο βρέθηκε αναίσθητη από περαστικούς κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο του Κιέβου.

Έφερε τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ», ανακοίνωσε η Αστυνομία μέσω του Facebook.

Οι Αρχές αναζητούν ως ύποπτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας έναν άνδρα ηλικίας 30-40 ετών με κοντά, μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρο σορτσάκι, μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

Καλιμπάφ (Ιράν): «Μια εγχώρια παραγόμενη, ανεξάρτητη τάξη είναι αυτή που θα αποδώσει πραγματικά ειρήνη και ασφάλεια»

Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν στη Συρία – «Εξαιρετική εξέλιξη» να γίνει η Τουρκία αφεντικό της Μέση Ανατολής

Ερωτήματα για τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Τουρκία: «Υπερβολικά φιλικός με την Άγκυρα;»

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr