ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, σε παρέμβασή του στην ιταλική βουλή, αναφέρθηκε στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας στην Ιταλία, αλλά και στην συνεχή αύξηση των κρουσμάτων.
«Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά διαφορετική από εκείνη του περασμένου Μαρτίου», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα διατεθούν άλλα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ από το ιταλικό δημόσιο για την χρηματοδότηση της αναστολής εργασίας, ώστε να στηριχθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.
Ο Τζουζέπε Κόντε επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν η τηλε-εκπαίδευση θα χρησιμοποιηθεί μόνον για μέρος των μαθητών του Λυκείου και ότι στην συνέχεια θα εξετασθεί αν η χρήση των νέων τεχνολογιών πρέπει να επεκταθεί και στους μαθητές Γυμνασίου.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μέχρι το σαββατοκύριακο η κυβέρνηση της Ρώμης μπορεί να εγκρίνει νέα περιοριστικά μέτρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών ελέγχου της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, αν από τις 900 κλίνες των ΜΕΘ που έως τώρα έχουν καλυφθεί, ο αριθμός αγγίξει τις 2.300, τότε η κυβέρνηση Κόντε μπορεί να εξετάσει την επιβολή νέου γενικού lockdown.






















































