ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tην επιστολή παραίτησής του έχει ετοιμάσει ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, προτού καν ανακοινωθεί ο νικητής των αμερικανικών εκλογών.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, ο Μαρκ Έσπερ ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τον ρόλο του ως επικεφαλής του Πενταγώνου, ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει στην προεδρία των ΗΠΑ.
Παρότι είναι κοινό για τους υπουργούς της αμερικανικής κυβέρνησης και τους συνεργάτες τους να αποχωρούν από τα χαρτοφυλάκιά τους μαζί με τη διοίκηση που τους διόρισε, ο Έσπερ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ακόμα κι αν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές.
Συγκρούστηκε με τον Τραμπ, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέταζε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στρατεύματα για να αμβλύνει τις ταραχές που ξέσπασαν μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Ο Τραμπ φέρεται να εξοργίστηκε με τον Έσπερ, όταν ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ απαγόρευσε τη Σημαία της Συνομοσπονδίας στις στρατιωτικές βάσεις.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζουντ Ντιρ, δεν επιβεβαίωσε τις αναφορές σχετικά με την πρόθεση του Τραμπ να αντικαταστήσει τον Έσπερ.






















































