ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νίκος Δένδιας διαμήνυσε στην Τουρκία: Ξεχάστε την επιβολή του ισχυρού - «Εμείς δεν είμαστε ανίσχυροι»
Νέες απειλές Τραμπ στην Ευρώπη: «Σκληρά αντίποινα» αν αγγίξετε τα αμερικανικά assets
Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βολοδέρνει» στο 22,3% η ΝΔ - Πολιτική αλλαγή θέλουν 6 στους 10
Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων
Πέθανε ο Σπύρος Καρατζαφέρης - «Έφυγε από τη ζωή αργά τη νύχτα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε χθες, Δευτέρα, δικαστική αγωγή κατά του συστήματος επιστολικής ψήφου στην Πενσιλβάνια, υποστηρίζοντας ότι αυτό «στερούνταν όλων των δικλείδων διαφάνειας και επαλήθευσης που υπήρχαν για τους ψηφοφόρους που ψήφισαν με φυσική παρουσία».
Η αγωγή, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Πενσιλβάνια, έχει στόχο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής, ώστε οι πολιτειακοί αξιωματούχοι να μην επικυρώσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στην αναφερόμενη αμερικανική πολιτεία.
«Για τους ψηφοφόρους στην Πενσιλβάνια εφαρμόστηκαν διαφορετικοί κανόνες απλά βάσει του πως επέλεξαν να ψηφίσουν.
»Πιστεύουμε ότι αυτό το εκλογικό σύστημα δύο επιπέδων είχε ως συνέπεια την καταμέτρηση εν δυνάμει δόλιων ψήφων, χωρίς την απαραίτητη επαλήθευση και εποπτεία», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Ματ Μόργκαν, νομικός σύμβουλος της εκστρατείας επανεκλογής του Τραμπ 2020.
Η αγωγή κατατέθηκε κατά της πολιτειακής υπουργού Εσωτερικών της Πενσιλβάνιας Κάθι Μπούκβαρ.
Το γραφείο της δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού των εξελίξεων.
Τόσο η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ, όσο και Ρεπουμπλικάνοι έχουν καταθέσει πολυάριθμες αγωγές, ισχυριζόμενοι πως έγιναν παρατυπίες.
Οι δικαστές έχουν ήδη απορρίψει αγωγές που κατατέθηκαν στην Τζόρτζια και στο Μίσιγκαν.






















































