Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύγχρονη Μήδεια εντοπίστηκε σε σπίτι με αρουραίους, σκελετούς ζώων και λείψανα 3 βρεφών (βίντεο)

Σύγχρονη Μήδεια εντοπίστηκε σε σπίτι με αρουραίους, σκελετούς ζώων και λείψανα 3 βρεφών (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μία είδηση από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όπου μία 31χρονη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε σπίτι – χωματερή γεμάτο με αρουραίους και τα λείψανα 3 βρεφών, που πιθανότατα γέννησε η ίδια και κατόπιν τα σκότωσε.

Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Όξμπριτζ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστόνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς που πιστεύεται ότι ανήκαν σε νεογέννητα όταν ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Boston Herald, πριν από δύο εβδομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι αυτό τέσσερα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα αυτή και με ρεπορτάζ άλλων μέσων ενημέρωσης.

Η Έρικα Μάρεϊ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών —των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της— προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο. Το σπίτι, που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Όξμπριτζ, σε πολύ μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, ήταν γεμάτο με ζωύφια και μύγες ενώ υπήρχαν παντού πεταμένες βρόμικες πάνες που έφταναν σε ύψος το μισό μέτρο.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν επίσης και οι σκελετοί πολλών ζώων.

http://youtu.be/jKketVPTESo

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr