ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δύο φίλες μελετούσαν Αγγλικά στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Madurai Kamraj στην Ινδία, όταν ένας άνδρας τις πλησίασε και τους πέταξε οξύ.
Γρήγορα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η μία φοιτήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στην άλλη που είχε μικρότερα τραύματα τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν καταγραφεί περισσότερες από 200 επιθέσεις με οξύ κατά γυναικών.
Εξαιτίας της αύξησης των επιθέσεων με οξύ, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας απαγόρευσε πρόσφατα την πώληση του, αλλά όπως επισημαίνουν οι εφημερίδες αυτό δεν αρκεί.























































