ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης και η «σταθερότητα» της αστάθειας
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού έκανε γνωστό το βράδυ της Τρίτης με ανακοινωθέν ότι, ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.
Ο έντονος βήχας που παρουσίασε τη Δευτέρα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ιδιωτικό κανάλι La 7, «οφείλεται σε πρόβλημα των φωνητικών χορδών, το οποίο τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια», προστίθεται χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, στο ανακοινωθέν της κυβέρνησης της Ρώμης αναφέρεται ότι «το συγκεκριμένο πρόβλημα, συνήθως, επιδεινώνεται κατά τους χειμερινούς μήνες».
Ο Τζουζέπε Κόντε υποβλήθηκε την Τρίτη σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού, ενόψει της συνάντησης την Τετάρτη στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, με τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ.























































