ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή σπάνια μέσα ηλεκτρονικού πολέμου
Στα πρόθυρα «Ολικού Πολέμου»: Οι πληρεξούσιοι του Ιράν προετοιμάζονται για αμερικανικό πλήγμα στην Τεχεράνη
Πρωτοβουλία Γκράχαμ για την προστασία των Κούρδων στη Συρία
«Πήραν το κεφάλι του ως τρόπαιο»: Οι σπαρακτικές νέες λεπτομέρειες για τη σφαγή του Νιρέλ Ζινί από τη Χαμάς την
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Λιβύη διαμήνυσε στον Ντμπεϊμπά: Το ανυπόστατο και παράνομο «"τουρκο-λιβυκό μνημόνιο" για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι ένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Λίβυος πολιτικός αναλυτής, Άχμεντ αλ Τουχάμι, σε δήλωσή του στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό Al-Ghad, σημείωσε ότι η ισλαμιστική Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA), που εδρεύει στην Τρίπολη, «δεν ασχολείται επαρκώς με τις τρέχουσες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις» πολιτικής λύσης στη Λιβύη.
Οι προσπάθειες της Τρίπολης για επίτευξη λύσης «δεν είναι σοβαρές» είπε και τόνισε ότι η Τουρκία, σύμμαχος του καθεστώτος της Τρίπολης, έχει ευθεία συμφέροντα στη Λιβύη, όπως να συνεχιστεί η ροή λιβυκών πετροδόλαρων στα ταμεία της, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που υφίσταται.
Η Τουρκία λεηλατεί τα ταμεία της Λιβύης. Πολλά δισεκατομμύρια δολάρια αντί να διατίθενται προς όφελος του λιβυκού λαού διοχετεύονται στην αγορά τουρκικών ντρόουν και άλλου οπλισμού, στην πληρωμή της τουρκικής στρατιωτικής υποστήριξης, στην εισαγωγή στη χώρα τουρκικών προϊόντων και άλλα έχουν μεταφερθεί σε τουρκικές τράπεζες για «φύλαξη». Αναφερόμαστε πάντα στα κεφάλαια που ελέγχει το καθεστώς Σαράτζ ως -δυστυχώς- «διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης» της χώρας.






















































