ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέταρτος βουλευτής κόλλησε κορωνοϊό μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Τέταρτος βουλευτής κόλλησε κορωνοϊό μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός βουλευτής Αντριάνο Εσπαγιάτ δήλωσε πως εξετάστηκε και διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, όντας το τέταρτο μέλος του Κογκρέσου που ανακοινώνει ότι μολύνθηκε με τον νέο κορωναϊό έπειτα από την βίαιη εισβολή υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα.

«Ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μου και μπήκα σε καραντίνα στο σπίτι αφού διαγνώστηκα θετικός στην Covid-19», έγραψε στο Twitter.

Μόνο Δημοκρατικοί βουλευτές έχουν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό σε συνέχεια των βίαιων επεισοδίων.

Το θέμα έχει μετατραπεί σε κομματική κόντρα, με τους Δημοκρατικούς να κατηγορούν τους Ρεπουμπλικάνους ότι δεν φορούσαν μάσκες ενώ βρίσκονταν για ώρες αποκλεισμένοι σε κλειστές αίθουσες του κτιρίου του Καπιτωλίου για να αποφύγουν τον όχλο των επιτιθεμένων.

Ο 66χρονος Δημοκρατικός βουλευτής από την Νέα Υόρκη δήλωσε ότι έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού την περασμένη εβδομάδα, αλλά σημείωσε ότι οι εμβολιασμοί χρειάζονται χρόνο για να δράσουν.

«Συνέχιζα να εξετάζομαι τακτικά, να φοράω τη μάσκα μου και να ακολουθώ τις συνιστώμενες οδηγίες», πρόσθεσε ο Εσπαγιάτ με tweet του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν, ΗΠΑ συνεχίζουν την κλιμάκωση των επιθέσεων, αλληλοκατηγορίες για την ειρηνευτική συμφωνία

Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών

Ο Τραμπ απειλεί να «τελειώσει τη δουλειά» στο Ιράν, καθώς ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε νέα πλήγματα

Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα – Στα 400 εκατ. δολάρια

Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr