ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλεξέι Ναβάλνι επιστρέφει στη Ρωσία παρά τον κίνδυνο να συλληφθεί

Ο Αλεξέι Ναβάλνι επιστρέφει στη Ρωσία παρά τον κίνδυνο να συλληφθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξέι Ναβάλνι, Βίντεο, Γερμανία, Ρωσία,

Ο επικριτής του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος στη Γερμανία προκειμένου να επιστρέψει στη Ρωσία, όπου μεταβαίνει για πρώτη φορά μετά τη δηλητηρίασή του, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ο Ναβάλνι επιστρέφει στη Ρωσία παρά τον κίνδυνο να συλληφθεί.

«Εγώ, να συλληφθώ; Είμαι ένας αθώος άνθρωπος» είπε σε δημοσιογράφους, την ώρα που επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο.

Πρόβλημα σε άλλες τρεις ποινικές υποθέσεις

Ο Ναβάλνι, που ελπίζει σε μια επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζει ενδεχομένως πρόβλημα σε άλλες τρεις ποινικές υποθέσεις, που έχουν όλες πολιτικά κίνητρα όπως υποστηρίζει.

Η επιστροφή του θέτει ένα δίλημμα για το Κρεμλίνο: είτε να τον φυλακίσει και να διακινδυνεύσει διαμαρτυρίες και τιμωρητική δράση από τη Δύση μετατρέποντάς τον σε πολιτικό μάρτυρα είτε να μην κάνει τίποτα και να διακινδυνεύσει να εμφανιστεί αδύναμο στα μάτια των σκληροπυρηνικών του Κρεμλίνου.

Ο αντιπολιτευόμενος πολιτικός, ο οποίος λέει ότι έχει αναρρώσει σχεδόν πλήρως, υποστηρίζει πως ο Πούτιν βρισκόταν πίσω από τη δηλητηρίασή του.

Το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, λέει ότι δεν έχει δει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι δηλητηριάστηκε, και ότι είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr