ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να έχει πρόσβαση στις ενημερώσεις που παρέχουν στον πρόεδρο οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών λόγω της «αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του», όπως είπε ο Τζο Μπάιντεν, ερωτηθείς από τη Νόρα Ο’ Ντόνελ, παρουσιάστρια του CBS News.
Στις ΗΠΑ είναι άγραφη παράδοση οι πρώην πρόεδροι να συνεχίζουν να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία από τις υπηρεσίες πληροφοριών και αφού εγκαταλείπουν το αξίωμα.
«Εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του, ανεξαρτήτως της εξέγερσης», εξήγησε ο κ. Μπάιντεν, αναφερόμενος στην αιματηρή εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.
Ο μεγιστάνας καταφερόταν συχνά εναντίον των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και δεν δεχόταν ιδιαίτερα μακρές ενημερώσεις από στελέχη τους κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο.
Την επόμενη εβδομάδα, είναι αντιμέτωπος με τη δεύτερη δίκη του στη Γερουσία, αυτή τη φορά για υποκίνηση εξέγερσης, καθώς μερικές ώρες πριν από την έφοδο στο Καπιτώλιο είχε προτρέψει τους οπαδούς του να «δώσουν μάχη» εναντίον της κύρωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, στις οποίες ηττήθηκε.
Ερωτηθείς ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία του σε περίπτωση που ο κ. Τραμπ συνεχίσει να λαμβάνει τις διαβαθμισμένες ως άκρως απόρρητες ενημερώσεις, ο Τζο Μπάιντεν απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση.
«Θα προτιμούσα να μην εικοτολογήσω δημόσια. Απλώς νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να λαμβάνει ενημερώσεις από τις υπηρεσίες πληροφοριών.
»Σε τι ωφελεί να του δίνονται; Ποια επίπτωση έχει, πέραν του ότι θα μπορούσε να ολισθήσει και να πει κάτι (απόρρητο);», διερωτήθηκε.






















































