ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιλινόις,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια 32χρονη γυναίκα από το Ιλινόις των ΗΠΑ, πέθανε, από οξεία δηλητηρίαση από μεθανόλη, αφού πρώτα είχε πιεί, όπως πιστεύεται αρκετά μεγάλη ποσότητα αντισηπτικού χεριών, και οι συγγενείς της κατέθεσαν μήνυση στην εταιρεία ζητώντας αποζημίωση 75.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με την New York Post, η 32χρονη νηπιαγωγός Kayla Stagner, ήταν αλκοολική, έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένη Μαΐου, μετά από σύντομη νοσηλεία σε κλινική του Σεντ Λούις, της πόλης όπου διέμενε.
Οι συγγενείς της κατηγορούν στη μήνυσή τους την εταιρεία παραγωγής του αντισηπτικού για παραβιάσεις της νομοθεσίας όσον αφορά στη σύστασή του.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο αντισηπτικό χεριών αποσύρθηκε από την αγορά πέρυσι, όταν μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε ότι περιείχε μεθανόλη.
Σύμφωνα με τα έγγραφα της μήνυσης που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σεντ Λούις την περασμένη Παρασκευή, μια φιάλη του εν λόγω αντισηπτικού που εξετάστηκε σε σχέση με ευρήματα της νεκροψίας διαπιστώθηκε ότι περιείχε «θανάσιμα επίπεδα μεθανόλης», σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η εφημερίδα.
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα δικαστικά έγγραφα, το ενεργό συστατικό που αναγραφόταν στην ετικέτα του προϊόντος ήταν αιθανόλη, μια ουσία που χρησιμοποιείται σε αλκοολούχα ποτά.
Η μεθανόλη δεν αναφερόταν στην ετικέτα του αντισηπτικού, αναφέρει η μήνυση της οικογένειας, που ζητάει αποζημίωση 75.000 δολαρίων για τον θάνατο της 32χρονης, από την εταιρεία παραγωγής του αλλά και από το κατάστημα απ’ όπου η άτυχη γυναίκα αγόρασε το προϊόν.






















































