Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Σαουδική Αραβία διασκεδάζουν βασανίζοντας ζωάκια (βίντεο)

Στη Σαουδική Αραβία διασκεδάζουν βασανίζοντας ζωάκια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δίχως να παριστάνουμε τους “ανώτερους” και τους “πολιτισμένους”, μιας και στη χώρα μας τα περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν είναι λίγα, ωστόσο αυτό που συμβαίνει στη Σαουδική Αραβία πραγματικά ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία.

Διότι για ορισμένους Σαουδάραβες, όχι λίγους δυστυχώς, φαίνεται ότι αποτελεί κάποιου είδους “διασκέδασης” να βασανίζουν ζώα και να καταγράφουν τις βαρβαρότητες σε βίντεο, τα οποία στη συνέχεια αναρτούν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, όχι μόνο βασανίζουν αθώα ζώα δίχως λόγο και αιτία με ακραία φριχτούς τρόπους, όπως να τα καίνε ζωντανά, να τα σταυρώνουν, να τα χτυπάνε δίχως έλεος, αλλά και γελάνε με όλο αυτό. Το θεωρούν παιχνίδι…

Και δεν ντρέπονται, προφανώς δεν υπάρχει στο ήθος τους σχετική ντροπή, να φαίνονται και οι ίδιοι στα βίντεο όταν διαπράττουν αυτές τις πράξεις…

Ξαναλέμε ότι δεν παριστάνουμε τους “καλύτερους” και τους “πολιτισμένους” όταν και στη χώρα μας υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι που ξεσπάνε σε αθώα πλάσματα.

Αλλά στη χώρα μας και στον πολιτισμό μας, που δυστυχώς οι περισσότεροι νεοέλληνες αγνοούν, υπάρχει νόμος αρχαίος της Ελευσίνας -που συμπεριέλαβε και ο Σόλων στη νομοθεσία του- που λέει:

“Ζώα μη σίνεσθαι” (άρθρο 253), δηλαδή “δεν επιτρέπεται σε κανέναν να βλάπτει τα ζώα”.

Και όταν μιλάμε για το μεγαλείο του ελληνικού πολιτισμού απέναντι στους βαρβάρους, το μεγαλείο αυτό δεν μετριέται με “μπράτσα”, περικεφαλαίες και αυτοκρατορίες, αλλά με τη φιλοσοφία και τη νομοθεσία των προγόνων μας, που μέσω αυτών είπαν και θεμελίωσαν όλα για τα οποία οι άνθρωποι σήμερα είναι υπερήφανοι.

Στη συνέχεια, εάν αντέχετε, δείτε τα φριχτά βίντεο βασανισμών:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέλος του δημοτικού συμβουλίου Αράχωβας ο κακοποιητής του Όλιβερ;

Σαουδική Αραβία: Αποκεφαλίζουν καταδικασμένους και τους σταυρώνουν σε δημόσια θέα

Στη Σαουδική Αραβία άνοιξε κάβα ποτών – «Όλοι γνωρίζουν ποιες πρεσβείες πωλούν ποτό… μερικές από αυτές βγάζουν πολύ χρήμα»

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

«Ξέρουμε ποιος χτύπησε και βίασε τον Όλιβερ – Αν δεν τον συλλάβουν θα πούμε το όνομά του»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr