ΤζιχαντιστέςΒαλκάνιαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚύπροςΑρμενίαΛιβύηΕλληνική Ομογένεια

ΗΠΑ: Ο Τραμπ πιθανό να ανακοινώσει την Κυριακή την υποψηφιότητά του για τις επόμενες εκλογές

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι πιθανό να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας των ΗΠΑ το 2024 στην πρώτη ομιλία μετά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο που θα εκφωνήσει την Κυριακή, όπως δήλωσε ο διοργανωτής μιας διάσκεψης των συντηρητικών, στην οποία θα μιλήσει ο Τραμπ.

Ο Ματ Σλαπ, πρόεδρος της Αμερικανικής Συντηρητικής Ένωσης, η οποία θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της Διάσκεψης Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στην οποία ο Τραμπ θα μιλήσει την Κυριακή, δήλωσε, ότι αναμένει από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να περιγράψει έναν ενεργό ρόλο του στην πολιτική του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στη διάρκεια της τετραήμερης διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα.

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς θα πει για το 2024, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα ξεκαθαρίσει ότι μια υποψηφιότητά τολυ αποτελεί μία πολύ βιώσιμη πιθανότητα» δήλωσε ο Σλαπ στο Reuters.

Ένας εκπρόσωπος του Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ενδέχεται να πει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομιλία του.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα σκεφτεί να είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει την πρόθεση να έχει ένα ρόλο στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, στις οποίες θα κριθεί αν οι Δημοκρατικοί θα διατηρήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου.

44χρονη πυρ και μανία: Απέβαλλαν τα παιδιά της από το σχολείο επειδή ποζάρει με εσώρουχα στο διαδίκτυο

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν φιλοϊρανούς παραστρατιωτικούς στη Συρία – Η αντίδραση της Μόσχας

Der Spiegel: Το σκάνδαλο της Halkbank ταφόπλακα της Τουρκίας – Εμπλέκονται Ερντογάν και Τραμπ

Δάσκαλος αυνανίστηκε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με μαθητές – Τι λέει ο ίδιος