ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Αμερική σου σκάβουμε τον λάκκο” φώναζαν επί ώρες οι τζιχαντιστές σε διάφορες πόλεις που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Νούσρα, ως αντίδραση στην έναρξη των βομβαρδισμών στην Συρία από τις δυτικές δυνάμεις.
“Οι ΗΠΑ είναι ο εχθρός του Ισλάμ” ήταν από τα βασικά συνθήματα καθώς και το σύνθημα “Το Χαλιφάτο είναι θέληση του Αλλάχ”.
Την ίδια ώρα ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα στην Αραβική χερσόνησο, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, κάλεσε όλους τους τζιχαντιστές να επιτεθούν σε στόχους των ΗΠΑ και των χωρών που μετέχουν στην συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους.
“Οι ΗΠΑ είναι το κεφάλι του φιδιού” είπε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του δίνοντας και την προτεραιότητα για τα τρομοκρατικά χτυπήματα.























































