ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια νέα σύμβαση με την Τουρκία, για την παράδοση ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς, μπορεί να υπογραφεί σύντομα, δήλωσε τη Δευτέρα ο CEO του κρατικού εξαγωγέα όπλων Rosoboronexport (μέρος της κρατικής εταιρείας τεχνολογίας Rostec) Alexander Mikheyev, στο διεθνές στρατιωτικό-τεχνικό φόρουμ Στρατός-2021, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
»Θα αρχίσουμε σύντομα να επισημοποιούμε μια σύμβαση με τους εταίρους μας», δήλωσε ο Ρώσος διευθύνων σύμβουλος.
Ορισμένες επιτυχίες επιτεύχθηκαν στη διεθνή έκθεση αμυντικής βιομηχανίας IDEF 2021 που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία τον Αύγουστο, είπε.
«Η έκθεση ήταν επιτυχής και η αντιπροσωπεία μας έφερε πίσω ένα αρκετά καλό πρόγραμμα αιτημάτων», δήλωσε ο Mikheyev.
Η Μόσχα και η Άγκυρα υπέγραψαν συμφωνία το 2017 για την παράδοση του ρωσικού συστήματος αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, καθιστώντας την έτσι το πρώτο μέλος του ΝΑΤΟ που αγόρασε αυτό το πυραυλικό σύστημα αεράμυνας από τη Ρωσία.
Η απόφαση της Άγκυρας να αγοράσει τους S-400 εξόργισε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.
Μέχρι στιγμής η Ουάσιγκτον δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειές να αναγκάσει την Τουρκία να εγκαταλείψει το ρωσικό σύστημα αεράμυνας, επισημαίνει το TASS.























































