Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν θα παραδώσει στην Αίγυπτο 24 πρωτοπαλίκαρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Ο Ερντογάν θα παραδώσει στην Αίγυπτο 24 πρωτοπαλίκαρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από το Κάιρο, ωστόσο η διαρροή γίνεται μέσω του κρατικού αιγυπτιακού πρακτορείου ειδήσεων που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του προέδρου Αλ Σίσι.

Συγκεκριμένα, σε στρατηγικές κινήσεις προσέγγισης με την Αίγυπτο, μια χώρα με στενούς δεσμούς με την Ελλάδα και την Κύπρο, φέρεται να προχωρά ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αιγύπτου, μετέδωσε ότι η Τουρκία θα εκδώσει στην Αίγυπτο 24 Αιγύπτιους ισλαμιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τους οποίους έως τώρα στήριζε ο Ερντογάν.

Μεταξύ των ατόμων που ενδέχεται να εκδοθούν στο Κάιρο βρίσκονται διευθυντές αντιπολιτευόμενων τηλεοπτικών δικτύων αλλά και καταζητούμενοι που θεωρούνται τρομοκράτες από την κυβέρνηση του προέδρου Αλ Σίσι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το Κάιρο ως αντάλλαγμα θα εκδώσει στην Άγκυρα άγνωστο αριθμό γκιουλενιστών.

Όπως εξήγησε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης είναι πολύ πιθανό η εν λόγω συμφωνία να έκλεισε στις 8 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Επικεφαλής Βόρειας Διοίκησης IDF: 750 μέλη της Χεζμπολάχ νεκρά στις νέες συγκρούσεις

Ο ΥΠΕΞ της Αιγύπτου επισκέφθηκε τον Λίβανο και προειδοποίησε για ανεπίστρεπτο «χάος»

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr