ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Γενοκτονία Αρμενίων, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεφ Φλέικ, Τουρκία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιδράσεις στην Άγκυρα προκαλεί η δήλωση του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία Τζεφ Φλέικ ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο «Γενοκτονία των Αρμενίων» αναφορά που αποτελεί «κόκκινο πανί» για την τουρκική πλευρά.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην ακρόαση που είχε στη Γερουσία, ο Φλέικ επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για νέες κυρώσεις σε περίπτωση που ο Ερντογάν υλοποιήσει την απειλή του να αγοράσει S-400 από τη Ρωσία.
Η Άγκυρα αντέδρασε στις δηλώσεις του Φλέικ στη Γερουσία, με το τουρκικό ΥΠΕΞ να αναρτά στο Twitter το μήνυμα:
«”Agreman” η συμφωνία ενός κράτους να δέχεται μέλη μια διπλωματικής αποστολής από μια ξένη χώρα» υπονοώντας ότι η ίδια θα αποφασίσει αν θα είναι πρέσβης στην Τουρκία.
























































