ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tα συγχαρητήρια του για την 61η επέτειο από την ανεξαρτησία της Κύπρου εκφράζει σε δήλωσή του ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, σημειώνοντας παράλληλα την προσήλωση της χώρας του σε μια λύση στη βάση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας.
«Εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα ήθελα να συγχαρώ τον λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς γιορτάζετε την 61η επέτειο της ανεξαρτησίας του έθνους σας», αναφέρει ο κ. Μπλίνκεν στη δήλωσή του.
«Οι αυξανόμενες οικονομικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές ανταλλαγές μεταξύ των πολιτών μας αντικατοπτρίζουν την ισχυρή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών μας», προσθέτει.
Το επόμενο έτος, συνεχίζει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, «προσβλέπουμε στη συνέχιση της ενίσχυσης και διεύρυνσης της διμερούς μας σχέσης και της συνεργασίας μας για την ασφάλεια».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν πλήρως προσηλωμένες σε μια συνολική διευθέτηση, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, κυπριακής ηγεσίας, για την επανένωση της νήσου σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, έτσι ώστε όλοι οι Κύπριοι να ζουν με μεγαλύτερη ειρήνη και ευημερία», καταλήγει.























































