ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι οι κάτοικοι της Αττάλειας στη Τουρκία με τη δολοφονία ενός 18χρονου φοιτητή, ο οποίος εργαζόταν σε μια φοιτητική εστία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Halk TV, ο Μεχμέτ Τουγρούλ δολοφονήθηκε με μπαλτά από τον μάγειρα της ιδιωτικής φοιτητικής εστίας.
Το έγκλημα συνέβη στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού της Αττάλειας.

Δράστης είναι ο 38χρονος Ιχσάν Γκιουνέι ο οποίος αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Σκότωσα τον Ντατζάλ [σ.σ.: ο Αντίχριστος των μουσουλμάνων]».
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας και μόλις έφτασαν εκεί συνέλαβαν τον δράστη, που συνέχιζε να δουλεύει σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.
Ο Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Akdeniz και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.
Πάντως τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα ενώ οι Αρχές επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας που παραπέμπει σε παραθρησκευτικό έγκλημα.
Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.























































