ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tουρκία: Μάγειρας αποκεφάλισε με μπαλτά 18χρονο φοιτητή

Tουρκία: Μάγειρας αποκεφάλισε με μπαλτά 18χρονο φοιτητή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένη είναι οι κάτοικοι της Αττάλειας στη Τουρκία με τη δολοφονία ενός 18χρονου φοιτητή, ο οποίος εργαζόταν σε μια φοιτητική εστία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Halk TV, ο Μεχμέτ Τουγρούλ δολοφονήθηκε με μπαλτά από τον μάγειρα της ιδιωτικής φοιτητικής εστίας.

Το έγκλημα συνέβη στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού της Αττάλειας.

Δράστης είναι ο 38χρονος Ιχσάν Γκιουνέι ο οποίος αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Σκότωσα τον Ντατζάλ [σ.σ.: ο Αντίχριστος των μουσουλμάνων]».

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας και μόλις έφτασαν εκεί συνέλαβαν τον δράστη, που συνέχιζε να δουλεύει σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Ο Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Akdeniz και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.

Πάντως τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα ενώ οι Αρχές επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας που παραπέμπει σε παραθρησκευτικό έγκλημα.

Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη

Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης – Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;

Το Τουρκικό Πρόβλημα ως εμπόδιο στην λύση του Κυπριακού

Αμερικανός Γερουσιαστής: «Τραμπούκικη συμπεριφορά» της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο

Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους – Αναζητά επενδυτές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr