ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ουκρανία, Πεντάγωνο, Ρωσία, Τζον Κίρμπι,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Πεντάγωνο έθεσε σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στην Ευρώπη στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στην περίπτωση μιας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Τζον Κίρμπι.
«Ο αριθμός των στρατιωτών που το υπουργείο έχει θέσει σε επιφυλακή ανέρχεται στους 8.500», είπε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι προς το παρόν «δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την ανάπτυξή τους εκτός των ΗΠΑ».
«Όμως είναι καταφανές ότι οι Ρώσοι δεν προτίθενται να αποκλιμακώσουν» την κατάσταση, πρόσθεσε.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι οι ΗΠΑ, εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν έως και 5.000 στρατιώτες στις χώρες της Βαλτικής και της ανατολικής Ευρώπης που είναι μέλη του ΝΑΤΟ
Επίσης, πολλές ώρες του ΝΑΤΟ έθεσαν τις δυνάμεις τους σε επιφυλακή και έστειλαν πλοία και μαχητικά αεροσκάφη για να ενισχύσουν την άμυνά τους στην ανατολική Ευρώπη απέναντι στις στρατιωτικές δραστηριότητες της Ρωσίας στα σύνορά της με την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα η Συμμαχία.
Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, είκοσι πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, συγκεκριμένα του Στόλου της Βαλτικής κατευθύνθηκαν σήμερα Δευτέρα προς τη Βαλτική Θάλασσα για να πραγματοποιήσουν ασκήσεις.























































