Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προειδοποίηση Μπάιντεν σε Πούτιν για την Ουκρανία – Ο Ρώσικος στόλος στη Μεσόγειο

Προειδοποίηση Μπάιντεν σε Πούτιν για την Ουκρανία – Ο Ρώσικος στόλος στη Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες “συνεχίζουν την έκκλησή τους για διπλωματία” για την επίλυση της κρίσης σε σχέση με την Ουκρανία, αλλά “είμαστε έτοιμοι ό,τι κι αν συμβεί”, προειδοποίησε σήμερα, Δευτέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος .

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι ΗΠΑ “εξέθεσαν την πλήρη έκταση της απειλής” που θέτει η Ρωσία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τη Δευτέρα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το ζήτημα απασχόλησε και το Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου έγινε γνωστό πως τα έξι ρωσικά πολεμικά πλοία προσέγγισαν ισπανικά πολεμικά πλοία, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατή η επικοινωνία.

Τα έξι ρωσικά πλοία πλέουν μέσω της Μεσογείου προς τη Μαύρη Θάλασσα.Έντονος είναι ο φόβος ότι μπορεί να κατευθύνουν προς την Κριμαία, για να υποστηρίξουν την πολιορκία των δυνάμεων της Μόσχας γύρω από την Ουκρανία.

Τύμπανα πολέμου συνεχίζουν να ηχούν για την Ουκρανία, με ακόμα μια επίδειξη ισχύος από τον Πούτιν, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως θα εξελιχθεί αυτή η έκρυθμη κατάσταση.

Συναγερμός έχει σημάνει και στο ΝΑΤΟ.με τις πληροφορίες να,αναφέρουν ότι ΝΑΤΟϊκά αεροσκάφη παρακολουθούν τα έξι πλοία που αναχώρησαν από τη Βαλτική και κινούνται κοντά στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Truman».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr