ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς αναμένεται να έχουν το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 21:30 ώρα Ελλάδας τηλεφωνική συνδιάλεξη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, καθώς οι εντάσεις γύρω από την Ουκρανία παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.
Αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία εγγράφεται «στο πλαίσιο του στενού και συνεχούς συντονισμού μας με τους συμμάχους μας», γνωστοποίησε η αμερικανική προεδρία, η οποία έχει εμπλακεί σε εντατική διπλωματική δραστηριότητα απέναντι στην απειλή μιας ρωσικής εισβολής που παραμένει «πραγματική», σύμφωνα με την Ουάσινγκτον.
Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί την επομένη μιας επίσκεψης του Όλαφ Σολτς στη Μόσχα, κατά την οποία ο Γερμανός καγκελάριος τάχθηκε με θέρμη υπέρ της διπλωματίας.























































