ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά την στρατιωτική επίθεση στην Ουκρανία, η Ρωσία συνεχίζει να στέλνει φυσικό αέριο μέσω της εχθρικής για τη Μόσχα, χώρας και μάλιστα σε επίπεδα ρεκόρ, όπως αναφέρει η αρμόδια υπηρεσία στο Κίεβο.
Από την αρχή της ρωσικής εισβολής, ο ουκρανικός φορέας εκμετάλλευσης του δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου (GTSOU), κατέγραψε τιμές ρεκόρ για τις μεταφερόμενες ποσότητες ρωσικού φυσικού αερίου.
«Από τις 25 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου, οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν το 97 -100% της χωρητικότητας των αγωγών, με βάση τις συμβάσεις που έχουν συνάψει με τον GTSOU.
»Οι ποσότητες είναι σημαντικά υψηλότερες από τις μέσες τιμές των προηγούμενων ημερών», λέει ο επικεφαλής του GTSOU, Σέρχι Μακόγκον στην γερμανική Handelsblatt:
«Συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε τις συμβατικές υποχρεώσεις για τη μεταφορά αερίου.
»Ο τρέχων όγκος ροής είναι 109,2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα», προσθέτει.
Τις προηγούμενες εβδομάδες πριν την ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, η Μόσχα είχε κατηγορηθεί ότι η παροχή φυσικού αερίου στους αγωγούς, που διέρχονται από το ουκρανικό έδαφος, ήταν κάτω από το 50% της χωρητικότητας για πολλές ημέρες.























































