ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεσκόφ: Ο Μπάιντεν είναι εκνευρισμένος και ξεχνάει

Πεσκόφ: Ο Μπάιντεν είναι εκνευρισμένος και ξεχνάει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε την Παρασκευή τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχετικά με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν «προσωπικές προσβολές» και είπε ότι οι δηλώσεις του Μπάιντεν φαίνεται να έχουν τροφοδοτηθεί από εκνευρισμό, κούραση και από προβλήματα με την μνήμη του.

Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφόνο δικτάτορα» τις τελευταίες ημέρες,

«Ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που είναι στην πραγματικότητα προσωπικές προσβολές προς τον Πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Δεδομένου αυτού του εκνευρισμού από τον κ. Μπάιντεν, της κούρασης και μερικές φορές της λήθης λόγω που φέρνει η κούρασης που οδηγεί σε επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις, για να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα από δόγματα

Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ

Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr