Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχουν «ξεφύγει»: Επίκληση από 100 Ρωσίδες μάγισσες για νίκη του Πούτιν

Έχουν «ξεφύγει»: Επίκληση από 100 Ρωσίδες μάγισσες για νίκη του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάγισσα, Ουκρανία, Παγανισμός, Ρωσία,

«Όσοι ακούν, αλλά δεν ακούν, όσοι βλέπουν, αλλά δεν βλέπουν, όσοι είναι εκεί, ήταν εκεί και θα είναι εκεί, δεν θα ξεχάσουν τον λόγο μου: σηκώστε τη δύναμη της Ρωσίας, κατευθύνετε τον πρόεδρό μας Βλαντιμίρ Πούτιν στο μονοπάτι της δικαιοσύνης». Αυτή είναι η επίκληση της Aljona Polin, της κορυφαίας μάγισσας της Ρωσίας, ιδρύτρια της ένωσης «Great Witches of Russia», η οποία διοργάνωσε ένα γενικό συμβούλιο μαγισσών για την υποστήριξη του Πούτιν το βράδυ της 12ης Μαρτίου.

Εκατό περίπου γυναίκες αφιερωμένες στις μαγικές τέχνες, ντυμένες με μανδύες και κουκούλες διακοσμημένες με εικόνες αρπακτικών πτηνών, συγκεντρώθηκαν στη Μόσχα για να εκφράσουν την αλληλεγγύη σε έναν πρόεδρο που, αν και απολαμβάνει, τουλάχιστον στα χαρτιά, τη συναίνεση άνω του 70% των Ρώσων, σύμφωνα με τις μάγισσες χρειάζεται «παραφυσική» βοήθεια γιατί τα γεγονότα των τελευταίων ημερών τον έβαλαν σε σοβαρό κίνδυνο από τους πολλούς εχθρούς του.

«Ας εκδηλωθεί η μεγάλη δύναμη της Ρωσίας», επαναλαμβάνει υπνωτισμένα η Aljona, μοιράζοντας τις κατάρες της σε όλο τον κόσμο, στις οποίες οι αδερφές της απαντούν με ενθουσιασμό «όντως!».

Στη μέση του δωματίου βρίσκεται ένα σάλι με ένα πορτρέτο του Πούτιν πάνω του, δίπλα σε ένα αναμμένο κερί.

Οι μάγισσες ήρθαν από όλη τη Ρωσία, φτάνοντας στο μαγικό δωμάτιο με υπόγειο, όπου έδωσαν με χαρά πολλές συνεντεύξεις που γυρίστηκαν από το Currentime.tv και άλλα πρακτορεία.

«Βοηθώ τους ανθρώπους, καθαρίζω το μυαλό και το στόμα τους εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες της Aljona», εξηγεί μία μάγισσα.

«Χρειάζονται πολλές γνώσεις για να βοηθήσετε την ευημερία των ανθρώπων και πάνω από όλα πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρό μας με τη δύναμη που έχουμε».

Μια άλλη μάγισσα λέει ότι «Ο Πούτιν πολεμά για εμάς, ενάντια σε όλους αυτούς που του επιτίθενται και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι αυτοί οι υπηρέτες του ψέματος θα τελειώσουν για πάντα».

Ειδικές κατάρες έχουν συντεθεί εναντίον των εχθρών του Πούτιν και της Ρωσίας:

«Αυτοί που προσποιούνται ότι περνούν από το ανάμεσά μας, αυτοί που αποφάσισαν να μας αφήσουν, όσοι ψεύδονται σε ό,τι λένε, για πάντα αυτοί οι εχθροί θα είναι καταραμένοι».

Και μια χορωδία απαντά: «Καταραμένοι, καταραμένοι!».

Ανάμεσα στις μάγισσες ξεχωρίζουν και μάγοι, οι οποίοι με τις ρόμπες και τα μακριά γένια τους θυμίζουν ορθόδοξους ιερείς.

Στην ερώτηση: «Πού συμφωνείτε με τον Πούτιν;», η απάντηση είναι:

«Σε όλα, ως πολίτης της Ρωσίας, δεν έχω δικαίωμα να αμφισβητήσω τις αποφάσεις εκείνων που μας κυβερνούν», διαβεβαιώνει η Afrodita: «Συμφωνώ πάντα με αυτούς που είναι από πάνω μας».

Η Psidelja, μια άλλη μάγισσα, επισημαίνει ότι «δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά το τελετουργικό μας δεν αφορά την πολιτική, είναι για το καλό της Ρωσίας».

Η ίδια η Aljona επεξηγεί την αρχή ότι «όποιος είναι στην εξουσία είναι ένα είδος απορροφητικού ιστού, που παίρνει μέσα ό,τι ζει στους ανθρώπους και στη χώρα, και δεν μπορεί να υπάρχει αρνητικός πρόεδρος… κάναμε τα τελετουργικά μας στον καιρό και στις αναλογίες που χρειάζονται αυτή τη στιγμή, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στον κόσμο μέσω της Ρωσίας».

Το τελετουργικό διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά συνολικά, με μια τελική φυσική σύνδεση όλων των μαγισσών να ενώνουν τα χέρια και τις ενέργειες, να έρχονται σε πνευματική σύνδεση με τον ίδιο τον Πούτιν, τον Ορθόδοξο τσάρο των μαγισσών του 21ου αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Δένδιας ήταν σαφής: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί για πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια στην 38η επέτειο του Τσερνόμπιλ

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν βοήθησε αρκετά την Ουκρανία – Θα το κάνουμε για να κερδίσει τον πόλεμο

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr